Nyttig hallonyoghurt

Här kommer ännu ett Kefir inlägg, får inte nog av detta 🙂 Så kul att expermintera med allt gott man kan göra med kefir.

Igår när jag hade den färdig silade kefiren lag jag i frusna trädgårdshallon, rörde om, lag på en duk och lät den stå i rumstemperatur i ca 10 timmar.

Sen på med locket och in i kylen.

Så i morse blev det hallonyoghurt med dadlar, linfrön, hallon och havregryn till frukost.

Hallonyoghurt utan socker, fullproppad med nyttiga bakterier. Kan ju inte bli bättre och godare.

DSC_0047

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s