Hälsosam limsa

DSC_0035 DSC_0034

Nu har min fermenterade dryck (100 % ekologisk apelsinjuice och vassla) stått i rumstemperatur i 2 dygn och det har bildats kolsyra.

Ikväll provsmakade vi den efter nån timme i kyl och den smakar friskt och gott, fick lite mjöd känsla över den. En hälsosam dryck, eftersom vasslan har ätit upp sockret i apelsinjuicen.

Mitt nästa experiment blir creme fraiche och en apelsinliknande yoghurt.

Såå kul detta, helt klart en ny hobby 🙂

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s