Bakar rätt så ofta, minst 1 ggn/vecka. 

Häromdagen testade jag två nya recept på bröd och båda lyckades riktigt bra och blev jättegoda. 

Idag tänker jag dela med mej av ett recept och ett tips på en fin receptbok. 

   
 

Först ut är sirapslimpa/jullimpa från boken Nytt Bröd av Jessica Frej och Maria Blohm. 

Hittade även receptet på nätet men laddar upp en bild av boken här istället.  

 
Sen vill jag rekomendera en receptbok som är riktigt bra, innehåller många smarriga recept, fina bilder och intressant text. 

  
Boken är rätt ny för mej, men har hunnit testa en del. Andra brödet jag hade bakat var ur denna bok, Sötsyrlig lingonlimpa. 

Såå god, mjuk ännu idag fast den har varit framme i rumstemperatur flera dagar. 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s