Kanelbullens dag

Testade ett nytt recept igår å jag e nöjd. Lyckades bra, bullarna är goda å saftiga ännu idag fast dom legat i påse i rumstemperatur.
Talar ju förstås om gluten- och äggfria bullar som oftast behöver läggas rakt i frysen om dom inte ska vara skarpa å torra nån timme efter att dom svalnat.

IMG_0958.JPG

Hälsosteg igår 3.10 blev: 11038 st.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s